Rólam mondták

Farkas Lilla
Katusra az interneten "találtam rá", és már a coaching kezdetekor nagyon szimpatikus volt számomra. Mindig vidám, nyitott és őszinte, kiváló hallgatóság, és tökéletesen ráérez arra, mi jár a vele szemben ülő fejében. Érdekes és elgondolkodtató feladatokat kaptam tőle. A közös munkának köszönhetően sokkal jobban kommunikálok a környezetemmel, és sikerült elkezdenem kialakítani egy egészségesebb egyensúlyt a munka és a magánélet között.
Farkas Lilla
Freelance stylist Győr-Budapest-Vienna
Sudár Györgyi
Katusban minden megvan, amit egy hiteles segítőben keresünk: alázat, őszinteség, humor, és egy nagy adag kurázsi. Nem fél magán nevetni, ha kell, ismeri a lélek rejtelmeit, és maximális figyelemmel, odaadással van jelen.
Sudár Györgyi
Life- business és art coach
Jancsek Brigitta
Csupa szív, szeretet. Ő Katus. Egy igazi angyal. Nagyon sok pozitív jelzőt tudok Hozzá kapcsolni. Empatikus, toleráns, kedves, türelmes, szívből mosolygós, értő figyelemmel rendelkező, békés és csodaszép. Hálás vagyok minden beszélgetésünk minden pillanatáért és azért a sok gondolatért, amit magammal hoztam minden találkozásunkról. Teljes szívből ajánlom mindenkinek, akinek szüksége van arra, hogy valaki vezesse és segítse az önismeret és az önfejlesztés kalandos útvesztőjében.
Jancsek Brigitta
#szeretemazügyfeleimet
Harmath Viki
Aki már találkozott Katussal tudja mennyire jó valakinek a nyílt, őszinte tekintetében megpillantani önmagunkat. Abban a biztonságos közegben, mellyel támogatja, hogy kezdetben botorkálva, de aztán egyre határozottabb lépésekkel haladjunk a valódi célunk felé. Katus komolyan gondolta, amikor azt tűzte zászlajára jelszónak – figyelek rád!
Harmath Viki
jóga okatató, coach
Pacsi Ági
Katus nyugalma mindig lenyűgöz, jó hozzá megérkezni. Biztonságot sugároz. Inspiráló személyiség, aki képes újra és újra megújulni. Példaként él előttem az elszántsága és bátorsága! Amit a Katussal együtt töltött idő alatt megtanultam: adj időt magadnak, merj nagyot álmodni, majd rálépni az útra! És ami a legfontosabb: értékes vagy úgy, ahogy vagy!
Pacsi Ági
#szeretemazügyfeleimet
Kovács Róbert
Katus nagyon különleges ember, szeretem ahogy reflektál a világra és benne saját magára, folyamatos fejlődni és tanulni vágyással. Humorával, őszinte érdeklődésével és hatalmas szívével végig jelen van. Látom a szemében a tapasztalást és a tudást, közben érzem lelke mélységeit. Bátran ajánlom őt coachnak, mert tudom, hogy a vele való segítő beszélgetés mélységeket mozgat. Tudom, hogy elfogadásával, alázatával és szakmai igényességével a legmegfelelőbb utakat találja meg ügyfelével.
Kovács Róbert
Life- és business coach
Reni
Katus a legnehezebb időszakomban állt mellém és segített túljutni a problémáimon. Hatalmas erőt adott nekem és végre felismertem az önmagamban rejlő erőt, amit megtanított használni is. Köszönöm szépen, hogy segítettél!
Reni
#szeretemazügyfeleimet
Zakar Judit,
Katustól online coaching sorozatot nyertem egy konkrét kérdéssel kapcsolatban. A kérdésem kapcsán az útra nagyon rövid idő alatt segített rátalálnom és azon elindulnom, a lépéseket felépítenem. Visszhangomként tökéletes tükröt tartott elém, de őszintesége és egyértelműsége is sokat segített beszélgetéseinkkor. Szerintem útjaink keresztezik még egymást.
Zakar Judit,
#szeretemazügyfeleimet
Kollár Anna
Katussal beszélgetni olyan érzés, mint mikor a kedvenc könyved kedvenc jelenetében merülsz el. Feltölti a lelket, felvillanyozza az elmét és egyszerűen megérzed, hogy bármire képes vagy. Katus lénye pedig a beszélgetés után is sokáig Veled marad.
Kollár Anna
Self-Love Coach
Schatz Andrea
Az első három dolog, ami Katusról eszembe jut: figyelem, bölcsesség ės HATALMAS SZÍV. Sok emberrel találkoztam és beszélgettem eddig, de nagyon kevés az olyan beszélgető társ, aki olyan odaadó figyelemmel tudja meghallgatni a másik felet, mint Katus. Számomra bámulatos, hogy tud egy ember ennyire erős és ugyanakkor gyengéd lenni. Erős a saját harcaiban és kitartó támogató másokéban. Nagyon hálás vagyok, hogy útjaink keresztezték egymást ebben az életben.
Schatz Andrea
művész
Lupui Iza
Megesik, hogy amikor személyes kapcsolatba kerülünk valakivel, akit előtte csak az online világból ismerünk, csalódunk. Katussal kapcsolatban pont az ellenkezőjét tapasztaltam, mert kiderült, hogy még kedvesebb, még humorosabb, még lendületesebb, mint amilyennek a blogbejegyzései alapján elképzeltem.​ Kiderült számomra, az is, hogy nagyon alapos, közben pedig árad belőle a szeretet és az empátia, ami hatalmas pluszt jelent azon a területen, amit hivatásának választott.
Lupui Iza
életmódblogger, minimalista coach
Kanizsai Dóra
Katust egy olyan embernek ismertem meg, akinek bátorsága van kérdezni, nyitni olyan témák felé, amelyek elgondolkodtatják az embert, és amelyekkel egyedül nem mindig esik jól szembenézni. Az írásain keresztül és a segítő munkájában is érzed a jelenlétét, azt a kreatív-inspiráló-cselekvő embert, aki pontosan rád figyel. Szeretettel ajánlom őt!
Kanizsai Dóra
ügyvezető, Indigo Coaching Kft.
Gabi
Katus személyében egy pozitív és jó energiákkal megáldott, kedves embert ismertem meg. Már az előzetes ismeretség és szimpátia is bizalmat ébresztett bennem ahhoz, hogy coachingra jelentkezzem hozzá. A találkozókat mindig jószívvel és lelkesen várom, mert tudom, hogy maximális figyelmet és valós érdeklődést kapok Tőle. Számomra nagyon értékes, és a személyes fejlődésemet nagyban támogató a Katus-coaching. Visszajelzés, gondolatébresztés, támogatás, jó értelemben vett megkérdőjelezés.
Gabi
#szeretemazügyfeleimet
Szendő Júlia Jukka
Katus az a blogger, akivel együtt léptünk a világháló mezejére, csak ő tovább (b)irta. Első találkozásunk egy Volt fesztiválon volt es bár azóta alig találkoztunk, mégis kötődunk egymáshoz. Példaértékűnek tartom, hogy saját betegségéből erőt meritve ma már másokon segít. Céltudatos, kitartó, művelt és empatikus. Igazi INFJ.
Szendő Júlia Jukka
szuperhős
Erdős Juci
Katussal először 2014-ben találkoztam, fotózásra jött hozzám. Már akkor szembetűnt egyedi látásmódja és különleges személyisége. Aztán teltek az évek, s újabb hangulatos fotózások következtek, majd 2017 év végén, mint coachot és előadót is megismerhettem. Nagyon hasznos témát hallgathattam meg Tőle, azóta is sokszor eszembe jutnak szavai. Én csak ajánlani tudom, mert egy határtalanul értékes ember.
Erdős Juci
fotós
Baglyas Erika
Bális Katust nem ismerem személyesen, mégis sok szálon kapcsolódunk, mintha mindig is ismertük volna egymást. Az őszinte - önmagát, a saját életét a nehéz helyzetekben is nyíltan vállaló - mondataira figyeltem fel a közösségi média felületein. Voltaképpen meghökkentem, rácsodálkoztam, megörültem neki. Jól esett és megerősített a közvetlensége, a kitárulkozása bizalommal töltött el. Mert pont ilyennek szeretem az életet és az embereket magamban és körülöttem. Örülök, hogy kapcsolatba kerültünk!
Baglyas Erika
Képzőművész, a DOT for You design márka alapítója
Lázár Roland
Látni és hallani azt, ami benned van - és nem azt, aminek lennie kellene. Elmondani azt, amit érzel és gondolsz - és nem azt, amit mondanod kellene.... szeretnél igazi támogatást kapni? Akkor jó helyen vagy! Katussal a változás nem csak ígéret, tedd meg az első lépést, nem fogod megbánni!
Lázár Roland
coach
Hajdu-Szaknyéri Niki
Katussal a főiskolás éveink alatt ismerkedtem meg és nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk. Megosztottuk életünk apróbb-cseprőbb ügyeit, eseményeit. Majd' 10 év távolság után találkoztunk újra egy kávé mellett, amikor is gyakorlatilag ugyanott folytattuk a beszélgetést, ahol abbahagytuk. Gondolkoztam, hogy ennek mi lehet az oka, és arra jutottam, hogy "csupán" annyi, hogy FIGYELT RÁM, és én is figyeltem rá. Kíváncsiak voltunk egymásra!
Hajdu-Szaknyéri Niki
Álomnő mentor
Nagy Flóra
Ritkán érzek ilyet, de Katus nekem már a legelső pillanatban is nagyon szimpatikus volt. Hamar megtaláltam vele a közös hangot és ezáltal a szimpátia csak erősödött. Szeretem, hogy vicces, őszinte és nagyon figyelmes. Bármilyen témával fordulhatok hozzá, és ha vele beszélgetek utána mindig sokkal engergikusabb leszek, szó szerint feltöltődöm.
Nagy Flóra
karriertanácsadó
Sebők Móni
Én egy nagyon bájos, kedves, vidám, segítőkész, ambiciózus lányt ismertem meg Katusban. Ha rosszkedvű voltam, mindig felvidított és ha elkeseredtem, mindig megvigasztalt. Mindig mosolyt csalt az arcomra! Azt gondolom, hogy Katus egy nagyon csodálatos ember, aki egyben nagyon sikeres is!
Tuboly Eszter
Veled kapcsolatos gondolataim: túlélő, s mindezt úgy hogy mosolyogsz. Tudom, hogy szoktak rossz napjaid lenni s akkor nem mosolyogsz, de amint emberekkel kell foglalkozni egyből mosoly ül ki az arcodra. S mindig mindenkihez tudsz szólni. Ha elmentünk együtt bárhova, s ott volt egy pincér, eladó vagy akárki, nem csak egy köszönés volt részedről hanem mindig tettél hozzá még valamit: sokszor valami vicceset, máskor valami kedveset.
Tuboly Eszter
Császár Róbert
Első maradandó élményem Katussal, ahogy egy főiskolai klubban ülünk, külön társaságban, külön asztalnál, egymást nem ismerve; közben figyelem, amint a teáját kevergeti egy félmosollyal a szája szélén. Láttam rajta, hogy a fantáziájában ő totál máshol van, egy másik térben. Tudtam, hogy egy gazdag személyiséggel megáldott embert látok... Nem tévedtem annak idején: egy rettentő segítőkész, jóindulatú embert találtam. Gondolatai színesebbé teszik a napjaimat, gondolkodásra ösztönöznek.
Császár Róbert
író
Fehér Szilvia
Mondjak Katusról való élményemről néhány gondolatot? Hmmm... leginkább a sokféle gondolat jut eszembe, és mind csupa pozitív … beszél, meghallgat, reagál, mosolyog, kérdez, veled gondolkodik, figyel Rád, bekapcsol és feldob, mint a reggeli kávé.
Fehér Szilvia
Bandi
Katussal gyorsan ki tudtam alakítani azt a bensőséges, de mégis humorteli kapcsolatot, amiben képes voltam megnyílni előtte. Ez utólag visszagondolva nem is olyan hétköznapi, de akkor ez nem tűnt mégsem különlegesnek.
Bandi
Venész Melinda
Katus: az igazi INFJ, szókimondó, mindig számíthatsz rá, csupaszív, örök optimista, kedves és ösztönző. És mivel maga is átélte mindazt, amiről ír/beszél, ezért igazán önhiteles. Ha valaki egy intelligens és megbízható coachot keres, ajánlom szeretettel.
Venész Melinda
INFJ