vissza

coaching

ha elakadtál, ha félsz, ha változtatnál ...

... akkor a legjobb helyen jársz most!

Ha van egymillió forintod, de nem értesz a pénzügyekhez, mit teszel? Felkeresel egy pénzügyi tanácsadót. Elmondod neki mi a gondod, ő pedig rendelkezik egy olyan pénzügyi szaktudással, amivel te nem, és szépen elmondja Neked, hogy mit kell tenned a pénzeddel. Tanácsot kapsz, megmondják mit tegyél és ez egy pénzügyi gond esetén így is van rendjén. 

De a saját életednek nincs és nem is lehet más tanácsadója vagy más szakértője, mint te magad! Erre csak Te vagy képes! Nincs olyan tanácsadó, aki jobban értene az életedhez, mint te vagy jobban tudná, hogy Neked mire van szükséged! 

Coachként nem mondom meg Neked, hogy mit csinálj, hogyan oldd meg a problémádat, ugyanis Te vagy a saját életed legprofibb tanácsadója és szakértője!

Abban tudok Neked segíteni, hogy megtaláld a saját megoldásaidat, önmagadat és a számodra legelőnyösebb utat.

A saját helyzetedre, erőforrásaidra, lehetőségeidre támaszkodva segítek Neked rájönni, hogy igazából mit is szeretnél!

Ha elakadtál,
Ha munkahelyi gonddal küzdesz,
Ha furán érzed magad a párkapcsolatodban,
Ha Te magad sem tudod, hogy pontosan mi a baj, de valami nem okés,
Ha változtatnál, de félsz megtenni az első lépést ...

... akkor JELENTKEZZ BE HOZZÁM és beszélgessünk!

S, hogy pontosan mit teszek Veled coachként?


Közösen a megoldásra koncentrálunk!

Onnantól kezdve, hogy leülsz velem szemben a kanapéra és az első alkalommal jól kipanaszkodod magad, utána már nem lesz arra lehetőséged, hogy csak a problémádról beszélj. A probléma ismételgetése nem old meg semmit. Sőt! Még jobban elzár a megoldástól. Coachként azonban a megfelelő megoldás megtalálására foglak ösztönözni.
Arról fog szólni a coaching, hogy
TE MIT TUDSZ TENNI, hogy jobban érezd magad. Nem arról, hogy milyennek kéne lennie a főnöködnek, párodnak, anyádnak, szomszédodnak ...

A coaching nem a főnökünkről, párunkról, anyánkról, szomszédunkról, hanem rólunk szól!

Figyelek Rád!

Az egyik legnagyobb szívfájdalmam, hogy nagyon figyelemhiányos társadalomban élünk. Én legalább is így érzem. Egy olyan világban, ahol a párok úgy beszélnek egymással, hogy közben a telefonjaikat nyomkodják, nehéz őszinte, mély figyelmet kapni.
Egyre kevesebb időt szánunk arra, hogy IGAZÁN FIGYELJÜNK egymásra.

Ezért is olyan kiemelten fontos, hogy érezzétek, a coachingon töltött egy-másfél órában igazi figyelmet fogsz kapni!

Ez a másfél óra coaching, amit velem töltesz, csak rólad szól!

Ott leszek veled és minden figyelmem a tiéd! Nem kezdek el magáról mesélni, mert nekem ott te vagy fontos, nem önmagam. A te gondolataid, a te érzéseid, a te nehézségeid.

Objektíven segítelek!

Coachként nem az anyukád, vagy a legjobb barátnőd, vagy a tesód vagyok, akik már mind ismernek jópár éve. Aki ismer téged, az a közösen megélt élmények, események bevonásával fog reagálni a gondjaidra.
Coachként teljesen objektív vagyok, soha nem ítélkezem vagy minősítek és azzal dolgozunk a beszélgetéseink során, amit te odaadsz nekem, amit te elmondasz nekem. Ezért sem kell attól tartanod, hogy a beszélgetés során esetleg hülyeséget mondasz, vagy valami netán felesleges vagy nem is lényeges.
Minden, amit ott el szeretnél mondani, az nagyon is fontos! Bátran elmondhatod!

Sok kérdést teszek fel majd neked!

Speciális módszertannal, speciális kérdezéstechnikával próbálom meg kihozni belőled, hogy te mit tudsz, mit szeretnél, mire vagy képes, mit akarsz igazából, hol vannak az erőforrásaid ...


... és ami számomra a legfontosabb és legnagyszerűbb coach-tulajdonság: coachként én nem adok neked tanácsot!


Higgyétek el, az élet bizony már csak olyan, hogy ha mi nem merünk változtatni, akkor majd az élet alakítja úgy a dolgokat, hogy változzanak, s így nem is marad más választásunk, mint lépni!
Személyes javaslatom: ezt ne várjuk meg! :)

Inkább mi magunk döntsük el, hogy változtatunk, ne várjuk meg míg változnunk kell!

A változástól félni lehet és kell is.
A változás (mindegy, hogy milyen szintű és méretű) félelmetes.
Nem egyszerű és nincs meg egy nap alatt.

A válásod másnapján nem leszel jól. A felmondásod másnapján nem leszel boldog. A költözésed közben nem repdesel az örömtől.

De a nehéz döntések előkészíthetők és megfelelő segítséggel túl is élhetőek!

Ha úgy érzed nem boldogulsz egyedül az előtted álló, téged belül feszítő változási igényeddel ... kérj segítséget! Beszélgess velem, beszélgess egy segítővel ... olyasvalakivel, aki számodra szimpatikus, akiben megbízol, aki nem visz tévútra és segít megküzdened a megküzdenivalódat.

Ne féljetek segítséget kérni, ne féljetek változtatni, ha azt érzitek, hogy már nagyon érik az a változás! Ne féljetek beszélni a szarságaitokról is, mert higgyétek el ... mindannyiunknak van belőle bőven!

Ne féljetek felkeresni és azt mondani, hogy "Szia Katus, jó lenne egyet beszélgetni a dolgaimról, mert most valamiért nem úgy mennek, ahogy szeretném"!

HAJRÁ! Én drukkolok.