vissza

doTerra

Ha javítanál az életeden ...

Nem hiszek a véletlenekben.
Nem hiszem, hogy azért dob az élet elénk lehetőségeket, információkat, hogy azzal ne éljünk.

2018 augusztusában álltam neki illóolajokat keresni, hogy a coaching során hozzám érkező ügyfelek számára egy még meghittebb légkört tudjak elővarázsolni a beszélgetéseinkhez, a közös munkánkhoz. Belemerültem hát ebbe - az akkor még számomra teljesen idegen - világba.

Akkor még az élt a fejemben, hogy az olajok arra valók, hogy párologtassam vagy pot-pourrira csepegtessem őket. Nagyon sok termékcsalád olajaival ismerkedtem meg egészen rövid idő alatt.
Van egy ilyen tulajdonságom, hogy ha valamire rákattanok, akkor egész rövid időn belül rengeteg információt szerzek az adott témáról - igyekszem szinte azonnal szakértővé válni :)

Három hónap keresés után még mindig nem voltam elégedett egyik termékcsaláddal sem. Nem volt elég erőteljes az illat. Nem igazán éreztem hatását. Valami mindig hiányzott.

És ahogy épp erről panaszkodtam egy barátomnak, épp meghívtak egy doTerra aromazsúrra ...

Nyitott ember vagyok és nem hiszek a véletlenekben. Elmentem.

Akkor találkoztam először a doTerrával és akkor ittam életemben először egy pohár vízben egy csepp doTerra citrom olajat ... csodálatos volt!
Azóta a reggeli rutinommá vált a citrom olaj mellett a tömjén is. Csökkent a koleszterin szintem, javult az emésztésem, sok szellemileg és lelkileg nehéz helyzetet tudtam könnyebben átvészelni a doTerra olajok segítségével, mindezt teljesen természetesen!

FONTOS! Csakis és kizárólag doTerra esszenciális olajokat javaslom belső fogyasztásra, más termékeket semmiféleképpen!

Persze ne legyenek illúzióitok, a doTerra sem csodaszer.
Helytelen életmód és életvitel mellett nem tudnak csodát tenni ezek az olajok sem, de az egészséged megőrzésében elsőosztályú segítséget nyújtanak és fantasztikusan támogatják a nehezebb egészségügyi eseteket is.

Az olajok használata azonban nem gyerekjáték: vannak olajok, amit belső használatra is vannak, de vannak olyanok, amiket tilos belsőleg fogyasztani. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért érdemes az olajat először a kézfejen tesztelni. Nem kerülhetnek az olajok szembe, a belső fülekbe vagy más érzékeny területre. Gyermekektől távol tartandóak és ha terhes vagy, vagy ápolás vagy orvosi ellátás alatt állsz, konzultálj a kezelőorvosoddal, mielőtt használni kezded az olajokat. Ha bőrfelületen használtuk az olajat, célszerű a következő 12 órában a napfényt és az UV sugárzást kerülni.

További szükséges infókról a doTerra oldalán értesülhetsz (jó, ha megy az angol), de én is szívesen segítek.

De nem kell megijedni. Az elején mindig sok a szabály és az új infó, ha új dolgokat próbálunk ki. Ez így természetes.
Ezért is vagyok itt, hogy segíteni tudjak. 2019 januárja óta használom a termékeket és csak a pozitív hatásukról tudok beszámolni.

Amióta ismerem és használom a doTerrát, azóta van megoldásom torokfájásra, fejfájásra, puffadásra, gyomorégésre, vércukorszint karbantartásra, energetizálásra és megnyugtatásra egyaránt. Mindezt gyógyszer nélkül, természetesen.

Itt minden fontos infót elolvashatsz a doTerráról és az olajaikról!

Nekem életminőség javulást hoztak ezek az olajok és a hétköznapjaim részévé váltak.

Nem hiszel nekem? Higgy egy csomó más embernek és nézz bele a Facebook csoportba, ahol több, mint 7500 doTerrát használó tag osztja meg a tapasztalatait egymással!

Ha érdekel téged is, akkor hajrá: két dolgot tehetsz.

Írj nekem a doterra@baliskatus.com e-mail címre további infókért vagy ha eleget olvastál már, akkor regisztrálj :)

A doTerra regisztráció nem egy bonyolult folyamat.

Miután kattintottál és a doTerrás oldalamra jutottál, válaszd fent a "Csatlakozzon és spóroljon" menüpontot.
Van lehetőséged Törzsvásárlóként csatlakozni, de javaslom, hogy független tanácsadóként csatlakozz. Egyszerűen jobban jársz vele!
A "
Csatlakozzon a doTerra-hoz" gomb segítségével kezdheted meg a regisztrációdat.

Ki kell töltened az adatlapot. Néha az ékezetes betűk okoznak hibajelzést, akkor azokat írd át és rendben lesz a regisztráció.

Ha ezzel is megvagy, akkor jöhet a kezdő csomag kiválasztása.
Én személy szerint ezt a csomagot ajánlom:
Family Essentials w/ Beadlets Kit (Magyar), mert ebben megtalálod a 10 alapolajat és sok információt. Kezdésnek kitűnő.

Persze a kezdés rád van bízva!
A legkisebb csomag az ún. doTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee (Magyar), mely információs anyagot tartalmaz.
A legnagyobb csomag pedig
Business Leader Kit - Vegan (Magyar), ami szinte az összes terméket tartalmazza.

Miután kiválasztottad a csomagodat, rakd a kosárba és a "Rendelés azonnali feldolgozása és folytatás" gomb segítségével már köztünk is vagy.

Gratulálok: Te is doTerrás lettél! :)

Teszteld a termékeket, élvezd és örülj annak, ahogy hatnak, mesélj róla a barátaidnak és családodnak is. A jót érdemes terjeszteni.

S ha úgy érzed, hogy szeretnél még jobban belemélyedni ebbe a csodás új világba vagy akár havi rendszerességgel rendelnél, akkor szólj és segítek neked megtalálni a számodra legtöbb kedvezményt hozó megoldást! Erről itt olvashatsz előzetesen is.

A doTerra csodálatos és szeretettel segít.