vissza

Írd ki magadból!

Ha nem mondhatod el senkinek az érzéseidet ...

Mert túl nehéz róla beszélni, mert nem akarsz megbántani másokat, mert nem hiszed, hogy bárki megértené vagy elfogadná, amit érzel.

Nem sok dolog van, amit biztosan tudok, de azt igen, hogy érzésekről nem vitatkozunk! Lehet véleményem a másik érzéseiről és gondolhatom azt, hogy túloz vagy túlreagál, de attól még az érzés létezik, él és hatással van. Meg kell tanulnunk elfogadni a másik érzéseit és annak megfelelően reagálni rá. 

Ez a rovat, ez a lehetőség azoknak szól, akik úgy érzik, hogy valami nyomja a lelküket, és nem tudják kinek elmondani. 

Az írás már önmagában is gyógyító erejű! Ha nem is küldöd el ide, akkor is segít, ha kiírod magadból a gondodat, érzéseidet. A leghatékonyabb, ha egy füzetbe írod le a gondolataidat, tollal, saját kezűleg. Aztán ha úgy döntesz, hogy megosztod a érzéseidet, történeted, gondolataidat, akkor még mindig be lehet gyorsan gépelni és elküldeni nekem, hogy megjelenhessen.
A saját történeted másokat is tud gyógyítani!

Bizonyos érzések kegyetlenek tudnak lenni, főleg ha hosszú-hosszú ideig cipeled magaddal őket. Kérlek ezt ne tedd. 

Írd ki magadból a gondolataidat, érzéseidet és küldd el az irdkimagadbol@baliskatus.com e-mail címre, hogy megjelenhessenek a blogon az #írdkimagadból rovatban.

Az e-mailed hozzám érkezik, nem kell attól tartani, hogy más is láthatja és természetesen csak a te külön engedélyeddel jelenik meg névvel az írásod!

A rovat lényege, hogy kiadhasd magadból az érzéseidet, amit amúgy talán nem tehetnél meg!
És mindig tartsd szem előtt, hogy a történeted elmesélésével nem csak magadon tudsz segíteni, hanem másokon is, akik esetleg hasonló helyzetben vannak. 

HAJRÁ! Írd ki magadból!