vissza

Points of You® konzultáció

ha nézőpontot váltanál ...

A Points of You® módszere igazából nagyon egyszerű:

"NÉZŐPONTOK: EZ A DOLOG LÉNYEGE."Hogy miért ez a lényeg? Mert igazi változás csak akkor tud bennünk elkezdődni, amikor készek vagyunk nézőpontot váltani. Ez a készség elengedhetetlen részét képezi a fejlődési folyamatunknak!

A Points of You® kártyákkal való munkának az egyik legfontosabb tulajdonsága és velejárója, hogy "aktiválják mind az intuíciókat és érzelmeket irányító jobb agyféltekét, mind a logikus gondolkodásért felelős bal agyféltekét. A módszer a kép és a szó által előidézett egyidejű stimulációt használja ki, amelynek során az értelem és az érzelem "összecsapnak", és ideiglenesen "kiiktatva" a tudat éber védekező mechanizmusát. Ez a "szándékos zavarkeltés" lehetővé teszi, hogy - megfelelő munkával - megszabaduljunk a merev mintáktól, amelyek megszabják, "milyeneknek kell lenniük a dolgoknak", és biztosítja, hogy új nézőpontok szivárogjanak a tudatunkba. A folyamat során észrevesszük és magunkévá teszünk új lehetőségeket, amelyeket a mindennapi életünk során nem volt módunk észlelni.

A módszer a szinuszgörbére emlékeztet: kezdetben kinyílunk, és a lehető legtöbb nézőpontot fogadjuk be életünk azon területével kapcsolatban, amelyen dolgozni akarunk. Lehet ez a párkapcsolatunk, a szülői szerepünk, a karrierünk, az egészségünk, vagy bármi más, ami zavar vagy aggaszt minket, vagy amivel összefüggésben döntéseket kell hoznunk.

Miután sikeresen kitágítottuk a perspektívánkat, a folyamat beindul, és arra ösztönöz minket, hogy válasszuk ki a felmerülő új lehetőségek közül a számunkra leginkább megfelelőt és tervezzük meg a következő lépéseinket, amelyek közelebb visznek a kitűzött célunkhoz."


A Points of You® kártyákkal történő konzultáció kitágítja a perspektívádat, segít fókuszálni, cselekvésre ösztönöz és enged végre szünetet tartani.
A Points of You® konzultációm akkor való neked, ha meg tudod fogalmazni, hogy éppen mivel van gondod az életedben, de mégsem tudod megoldani. Vagy talán a megoldáshoz vezető utat sem találod.

A Points of You® konzultációm akkor való neked, ha el tudod fogadni, hogy kártyák segítségével nézzük meg a kialakult helyzetedet.

A Points of You® konzultációm akkor való neked, ha hatékonyan akarsz dolgozni a problémáddal.

A Points of You® konzultációm akkor való neked, ha végre más nézőpontból szeretnéd látni a helyzetedet. 

Egy 2 órás Points of You® konzultáció igény szerint ismételhető, szükség esetén folytatható coaching munkával.